E-mail Rob

Terug naar de HOME-pagina
Archief juli 2006

Hangouderen-café (30 juli 2006)
19 Augustus a.s. word ik zestig, een triest feit. Vijftig was al erg, maar dit vier ik echt niet. Wel wil ik mijn vrienden graag ontmoeten, dus komt allen naar de eerste proef met het
Hangouderen-café

Vanochtend zeer vroeg... (23 juli 2006)
´Opgetreden´ in Avro´s Nachtdienst, van 5 tot 7 uur, samen met Hanneke. Te beluisteren via deze
link. Je hebt er RealPlayer voor nodig (gratis). Het stuk van ons begint op stand: 4:00:00.

Vannacht gedroomd (22 juli 2006)
Ik kom een kamer inlopen en zie tegenover me twee tientjes (guldens), elk met een punaise aan de wand geprikt hangen. Het is een heel belangrijk signaal, weet ik, een teken.

Nauwelijks een droom, maar toch... Wakker geworden lig ik nog een tijd te denken wat dit nou kan betekenen, geen idee.

Gewone moord? (20 juli 2006)
Deze zomer worden er nogal wat detectives op tv uitgezonden, Naast af en toe een goede film of documentaire, en de Tour natuurlijk, het enige waarnaar ik kijk. Verder is er in deze hitte, na gedane arbeid, niet veel meer te doen dan rustig in een hoekje een boek lezen. Maar na de laatste Henning Mankell: Voor de vorst was bij mij het verzadigingspunt wel zo´n beetje bereikt. Wat zijn dat allemaal voor moorden tegenwoordig, waarom van die idioot extreme toestanden? Wat je allemaal in dat boek voorgeschoteld krijgt: brandende zwanen, menselijke offerrituelen en collectieve zelfmoordpogingen.

Ik kreeg opeens een idee voor een totaal nieuw soort thriller/detective: een doodgewone moord, waar niets bijzonders aan is en een doodgewone rechercheur, waar ook niets aan te beleven valt. En de moord? Die wordt niet opgelost. Een gat in de markt?

Even weg? (17 juli 2006)
Neem je je net voor om er (na het weekend) eens flink tegenaan te gaan en breekt een hittegolf uit. Vandaag dus nog niet de topproduktie bereikt die ik me had voorgenomen. Morgen beter!

Even terug? (15 juli 2006)
Zeven weken vakantie, ik kan het iedereen van harte afraden. Tenminste als je er enig belang bij hebt, om na je vakantie weer aan het werk te komen. Ruim een maand ben ik weer in Nederland, na een vakantie in en rond de Pyreneeën. Heb inmiddels wel het nodige gedaan, maar het heeft me veel meer moeite gekost dan anders. Bijvoorbeeld: de website
www.netwerk-partners.nl is nu af en nog zo wat dingen.

Mag ik even zeuren? En al die adminstratie, de BTW, de boekhouding over 2005, de onderlinge verrekening met Hannah, de opzet van een CRM-systeem voor Netwerk-partners, mailingen voor Everywinner etc. etc. De tijd vliegt en er lijkt niets echts uit mijn handen te komen. Het is allemaal nodig, en toch heb ik er weerstand tegen. Inderdaad, wat een gezeur.

Deze week maar eens echt aan de slag gaan?