E-mail Rob

Terug naar de HOME-pagina
Archief april 2008

Echte guru... (11 april 2008)
Met een diepte-interview in
CoachMag, de coverstory nog wel ;-)
Maar alle gekheid op een stokje, via de site waarop CoachMag staat, kun je kennis maken met een bijzondere coach:
Paul Kamphuis. Als personal coach werkt Paul op locatie in de stad en in afgelegen natuurgebieden, in Nederland en daarbuiten.
In Outland (een speciale locatie buiten Europa) worden intensieve trainingen voor topmanagers en ondernemers gehouden.
Naast zijn werk als coach is Paul actief op het gebied van gezondheid, sport en expedities. Zo nam hij deel aan een barre Poolexpeditie op Groenland.

CaochMagCover

De jongens van de Hobby Club
(8 april 2008)
Een paar jaar geleden kocht ik het boek dat ik als jongen van een jaar of 11/12 met rode oortjes las. Mijn Oom Gin, die bij Philips werkte, had me het aangeraden. Iedere jongen moest dat boek lezen, zei hij. En mijn vader was het er roerend mee eens, want ik was immers voorbestemd om ingenieur te worden. Het beroep van de toekomst voor slimme jongetjes als ik, die alles uit elkaar peuterde en zelfs een kristalontvangertje had gebouwd.

Ik moet eerlijk bekennen dat de rode oortjes meer veroorzaakt werden door ene Joosje, hiernaast op de kaft goed zichtbaar. Een, niet alleen technisch, goed ontwikkelde blondine die vaak angora-achtige truitjes droeg.

Het boek ademt overigens een verschikkelijk brave sfeer. Ik kom er niet meer doorheen en raak evemin opgewonden, maar dat ligt niet aan Joosje.
Such is life!

 

De-jongens-van-de-Hobbyclub